Hoe u uw textielverkoop kunt stimuleren

Het is een actieve groeiperiode voor sommige textielfabrikanten. Als u uw bestellingen wilt vergroten of een vijfjarenplan hebt om uw bedrijf te verdubbelen en uw faciliteiten uit te breiden, kunt u als volgt textielfabrikanten aantrekken om meer klanten aan te trekken en de concurrentie voor te blijven.

Ken uw marges in textiel

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar veel eigenaren van textielwinkels kunnen de vraag niet beantwoorden: “Op welke banen maakt u de meeste winst?” »Ken uw banen met hoge en lage marges. U moet de expertise en apparatuur communiceren die uw rendement maximaliseren. Dit betekent dat u zich moet concentreren op het textiel waarmee u wilt werken, de hoeveelheden en leveringsschema’s waarvoor u het best bent uitgerust.
In een recent onderzoek naar de onderzoeksgewoonten van industriële kopers zei een inkoopsupervisor: “Het online hebben van meer informatie zoals specificaties, prijzen, levertijden en voorraadniveaus is belangrijk wanneer ik nieuwe leveranciers selecteer die mijn werk zullen vergemakkelijken. “

Weet aan wie u verkoopt

Bijna elke textielfabrikant heeft droomklanten die ze graag land zouden zien. Maar verbinding maken met grote bedrijven kan even duren. Als u uw klantenbestand wilt vergroten, moet u eerst uw huidige klanten begrijpen, wat ze zoeken en waarom. Als u begrijpt hoe u uw klanten tevreden kunt maken, kunt u nieuwe klanten winnen. Om dit te doen moet u:
Bepaal met welk type bedrijven u zaken wilt doen
Concentreer u op de optimale bedrijfstakken, bedrijfsgrootte, locatie en andere factoren die voor u het beste werken.

Als u uw bedrijf wilt ontwikkelen in andere markten dan textiel (ritsknopen, enz.), zorg er dan voor dat uw producten voldoen aan de eisen van de industrie en dat u de tijd neemt om de juiste certificering te verkrijgen (en te vernieuwen!)
Sommige inkopers in industrieën hebben strikte controle-eisen en werken alleen met leveranciers die over specifieke certificeringen beschikken.

Zorg ervoor dat potentiële klanten u kunnen vinden

Met alle potentiële klanten die er zijn, creëer een doorlopende aanwezigheid voor de vroege stadia van de koopcyclus, zodat potentiële klanten u vinden wanneer ze er klaar voor zijn – plaatsen zoals nieuws en product-/industrie-informatiepunten, leveranciersontdekkingsplatforms en sociale media. Door overal te zijn waar uw potentiële klanten zich bevinden, vergroot u de aanwezigheid van uw merk en uw kansen om meer RFP’s te krijgen.

Zorg ervoor dat uw naam, adres en telefoonnummer consistent zijn op alle online platforms. Het hebben van deze consistentie op alle directorysites is een sterk signaal voor Google over uw exacte locatie en maakt het voor lokale kopers gemakkelijker om uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten van Google te vinden, zoals weergegeven in het onderstaande voorbeeld. hieronder voor de zoekwoorden “fabrikant van textiel in Leuven.”

Geef textielinformatie die kopers verleidt om contact met u op te nemen

Kopers zoeken naar unieke kwaliteit die verder gaat dan “wat je doet”. U bent een textielfabrikant, maar wat bent u nog meer? Iedereen heeft een andere specialiteit, en de jouwe is je verkoopargument voor sommige kopers. Denk na over wat de jouwe is en zorg ervoor dat potentiële klanten het weten wanneer ze je vinden.

Neem bijvoorbeeld Tex Tech Industries. Ze gebruiken hun website om hun boodschap te versterken dat ze een wereldleider zijn op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van hoogwaardige materialen. Groeiende textielbedrijven zien voordelen in het creëren van inhoud met onderwerpen die verband houden met geweven en niet-geweven producten en hun materiaalprocessen.

In het onderstaande voorbeeld vult Tex Tech hun op tekst gebaseerde educatieve informatie aan met afbeeldingen die de kwaliteit van hun werk beschrijven en hoe ze industriële uitdagingen oplossen. “De gevarieerde inhoud op onze site heeft ons echt geholpen om op te vallen als marktleider”, zegt Eoin Lynch, Executive Director of Sales and Marketing bij Tex Tech Industries.

Ethiek en bedrijfscultuur bestuderen

Voor bedrijven die wereldwijd willen groeien, zijn er veel uitdagingen waarmee u rekening moet houden en de details moet afhandelen. Hoewel er handelspotentieel is met internationale partners, zijn er bepaalde risico’s verbonden aan het exporteren van goederen, en bedrijven zijn tegenwoordig meer dan ooit voorzichtig om ervoor te zorgen dat hun toeleveringsketens niet worden verstoord.

Zorg ervoor dat u (en uw interne teams) op de hoogte zijn van de juridische aspecten van elke markt en de grenscontrole- en distributiewetten van elke regio begrijpen. Bedrijfsethiek, cultuur en logistiek variëren en kunnen vaak over het hoofd worden gezien bij het laten groeien van uw bedrijf.

Kies uw locatie

U moet zich ook concentreren op de locatie van uw bedrijf. Deze laatste moet goed bereikbaar zijn voor alle klanten die naar de site willen komen.

Makelaarskantoren zijn gespecialiseerd in commerciële huurovereenkomsten. Na uitgebreid marktonderzoek kunnen zij de beste locatie aanbevelen. U heeft de mogelijkheid om uw kamer te kopen, maar ook te huren. We raden de tweede optie aan, die het u in eerste instantie gemakkelijker maakt. Er zal immers enkel een huurwaarborg en een verbintenis inzake handelshuur vereist zijn.